Den där dagen och t-shirten för 8 år sedan …

Vaknade lite extra tidigt igår vilket innebar att jag hade inga svårigheter att gå upp och ta mig till gymmet men på eftermiddagen var jag så otroligt trött att jag hade svårt att hålla ögonen uppe.

På jobbet hade trivselkommittén ordnat ett frukostbord dit vi alla gick och tog det vi ville. Hur mysigt som helst!

Efter jobbet hade jag sedan sista lektionen med mina italienska kurser och fröken fick både biobiljett och rosor. Tack till er för 10 underbara lektioner <3

Idag dök åter Facebook minnen upp och denna är från 20 april 2015. Minns så väl denna dag efter en övernattning på Hotel J i Stockholm. Här på vägen hem och självklart skulle t-shirten från Happiness och jackan från Nickelson fotas då jag sålde dessa i butiken. Strax därefter var det en underbar solnedgång vi fick bevittna. Mitt minne är väldigt selektivt men har ett fantastiskt sådant när det gäller händelser eller ord man har sagt eller lovat till mig så lova mig aldrig något du inte tänker hålla …

Nu är det dock dags för dagens första lektion i psykologi så önskar er en underbar dag <3

2 thoughts on “Den där dagen och t-shirten för 8 år sedan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *