Att möta våren i Köpenhamn …

Vilken underbar helg i Köpenhamn vi har haft! Tack Linda, Ann-Louise och Anna för en galen sådan med en massa skratt och tokigheter :)

I fredags vid lunch kom vi fram till Köpenhamn, en stad jag brukade besöka 3-4 ggr om året de 8-9 åren jag hade butiken och en stad jag har saknat att åka till men nu så …

Vi checkade in på hotellet för att sedan gå ut direkt och ta en lång lunch i Nyhavn. Mysigt att sitta och prata så som vi tjejer/kvinnor kan göra <3

På kvällen hade vi sedan bord på Café Victor där vi satt i måååånga timmar :)

Härlig musik, god mat, bra service och trevligt sällskap av ljuvliga kvinnor som jag har förmånen att ha i mitt liv <3

Då jag ibland stod upp ibland och diggade till musiken kom en av kvinnorna vid bordet mitt emot och bjöd upp mig till dans. Haha! Jösses, ”Dancing Queen” låten kommer jag nog länge att förknippa med denna kvinna från Alaska och hennes väninnor som ägde något ställe vid Como sjön dit de skulle nästa vecka. Hamnade väldigt snabbt på hennes insta och vi är nog vänner nu :)

Ni som hann se delar av ”dansen” i min story på instagram innan jag plockade snabbt bort den (min dotter var otrolig snabb i att skicka ”vad gör du mamma?”, haha) Av den suddiga bilden här nedan förstår ni kanske varför jag uppmanades av Nicole att ta bort videon :)

Vid 2 tiden gick vi vidare till Lusso, alldeles bredvid Cafe Victor, ett mycket härligt ställe jag varmt rekommenderar om ni vill gå till en club där klientelen är i alla åldrar med en härlig stämning och bra musik. Älskar nämligen när olika åldrar blandas för så är det även hemma i Italien medan i Sverige är det ofta yngre eller äldre på de flesta uteställen vilket är rätt så ocharmigt i mitt tycke. Något jag kanske tycker då jag är faktiskt född och uppvuxen i Italien där människor vistas på samma ställen oavsett ålder.

Vi dansade och vid bordet precis bredvid där vi stod fanns ett härligt gäng där en av killarna bjöd oss alla på drinkar. Så otroligt gulligt då han hade ingen som helst anledning till detta.

Klockan var nog över 3 när vi satte oss i en taxi för att åka tillbaka till hotellet :)

Igår var vi något mer dämpade och satt länge på en uteservering och njöt av solstrålarna efter att ha ätit en mumsig frukost.

På instagram blev jag tipsad om Reffen så vi tog en taxi till detta område som är en street food marknad med smaker från hela världen.

Det jobbigaste? Att välja vad vi skulle äta då valmöjligheterna var många och allt såg så otroligt gott ut.

Reffen är ett stort område där du lätt kan tillbringa 1/2 eller heldag när det är lite varmare. Från solstolar i sanden till industriella lokaler och vagnar med lockande mat.

Jag valde grekiska smaker …

Enkelt och gott så som mat gärna får vara …

Ett otroligt charmigt ställe att åka till. Vi tog taxi dit och tillbaka till hotellet men vi såg att många danskar tog cykeln dit. Gissar att många var studenter och turister blandade med några barnfamiljer.

Härligt med olika typer av miljöer denna helg och nu är jag hemma sedan ett par timmar <3

Molly är överlycklig att nu få ligga bredvid mig. Tack Tilda för att du var hos henne igår då min dotter är också iväg denna helg med sin kompis. Tog den här bilden från hennes instagram då hon befann sig på någon ljuvlig restaurang i London innan de skulle på Magic Mike showen. Hon kommer dock hem först imorgon …

Nu är klockan snart 21 och kommer att nu lägga mig, klia Molly lite på magen och nog somna med ett leende på läpparna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *