Skorpioner …

Frågade på instagram om ”tror du på egenskaper kopplade till stjärntecken”? och 74% svarade ”ja”.

Rätt så intressant då jag trodde överlag att det den tron inte fanns här i Sverige. Som jag tidigare skrivit är frågan ”vad är du för stjärntecken?” en vanlig sådan i Italien medan här har jag nog fått frågan ett par gånger och inte mer.

Jag är skorpion och visst känner jag igen mig i mycket.

9 thoughts on “Skorpioner …

  1. Visst kan vissa egenskaper man har stämma med sitt stjärntecken, men skulle säga att man mer troligen ”ärver” egenskaper från sina föräldrar/släkt genom DNA:t.

  2. Lo ammetto, non seguo lo Zodiaco e non me ne intendo. Sono Bilancia, nato il 3 ottobre e il mio segno mi dicono possedere altissime qualità artistiche. Bè se cosi fosse, allora si, credo sia corretto 😃😃😃

  3. Jag är skorpion och mkt av det som skrivs i vårt stjärntecken stämmer rätt bra in på oss . Du är den vackraste skorpion jag vet

  4. Jag är våg och inget stämmer in på mig. Man kunde göra ett test och se vilket stjärntecken man mer stämde in på. Och vågen var inte ens bland de fem första😬

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *