Att svära och vinst !!!

Tror att en av de bästa perioderna i mitt liv var när jag gick med min väninna Annika på basket matcherna för typ 25 år sedan. 1997-1998 tror jag det var åren då jag alltid gick på matcherna och bara att erkänna att en av de främsta anledningarna var att jag var rätt så förtjust i en av de amerikanska spelarna, C.B., en kille som hela Borås mer eller mindre älskade.

När vi av en slump befann oss på samma ställe, samma kväll de hade vunnit SM silver och han kom fram till mig medan resten av laget applåderade, då trodde jag att jag skulle rentav dö. Kan vara sista gången jag blev på riktigt nervös/pirrig av mötet med en kille. Vi satt och pratade länge och när han frågade om jag ville följa med honom för att fira guldet med det andra laget, Plannja, då svarade jag ”jag kan inte, jag måste gå hem till mina hundar”.

På riktigt kan det ha varit en av mina dummaste repliker för Jack och Bambi hade kunnat få kissa inne den kvällen om de nu behövde det. Kände mig som Baby i ”Dirty Dancing” när hon kommer med melonerna i handen och slänger ut sig någon konstig mening, tagen av sin nervositet … du kanske minns den scenen och förstår vad jag menar :)

För att återgå till nuet så ser det definitivt annorlunda ut i Boråshallen numera. Nya stolar, en bar och restaurang och självklart tog vi ett glas bubbel innan det var dags att sätta oss på våra platser. Väldigt bra sådana då vi satt precis bakom laget :)

Jag älskar basket och ändrar lite min personlighet när jag går på en match :) Tina som jag gick med sa lite försynt ”jag har nog aldrig hört dig svära innan”. Haha! Sa nämligen H _______ E några gånger under matchen :)

Vi vann kvällens match men det var först i slutet som Borås Basket tog ledningen så ingen given utgång, men vi tackar så klart för vinst.

På söndag ska jag dit igen med Louise, Petter och barnen. Passar verkligen på för hade glömt hur kul jag tycker att detta är.

HÄR för att komma till lagets hemsida.

Till er som inte kanske visste det så köpte Magic Johnson Borås laget år 2000 (tror jag att det var). Han spelade tom. 10-15 minuter på en match vilket skulle kunna motsvara att Messi eller Ronaldo kommer och spelar på en Elfsborgs match :) HÄR kan du se när Magic kom till just Borås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *