Bulltårta, lunch och italienska online …

Min kollega Camilla (till vänster) fyllde 48 år idag och självklart fixade Henriette och jag en kanelbulle (nästan stor som en tårta) med ljus, paket och ballonger samt bjöd henne på lunch på Townhouse. GRATTIS!

Jag beställde någon rätt med en väldigt exklusiv beskrivning men i verkligheten var den helt smaklös och såg väldigt färglös och tråkig ut … Inte ens en massa salt hjälpte! Får erkänna att jag tillhör den gruppen som tom. ibland saltar innan de har smakat :)

I eftermiddag, efter jobbet, hade jag en online lektion i italienska och det går verkligen hur bra som helst. Längtar efter att åka till Bologna om 3 veckor för att prata mitt modersmål. Häromdagen sa jag tom. ”” istället för ”ja”. Det måste betyda att jag fortfarande tänker på italienska och översätter till svenska allt jag säger …

Nu har klockan hunnit bli över 22 och dags för mig att önska er ”buonanotte” <3

3 thoughts on “Bulltårta, lunch och italienska online …

 1. Michi è incredibile come dopo una vita passata in Svezia comunque la tua mente abbia ancora l’imprinting italiano, pazzesco! 😃
  In ogni caso il tuo desiderio di Italia sta per essere appagato, il tempo per scendere a Bologna si avvicina e cosi gli abbracci di tua sorella.
  Dai che ormai ci sei 😃

  1. Ora manca poco e non vedo l’ora … Ho comprato i regali per i nipoti e ora mi manca il regalo di compleanno per mia sorella <3
   E poi in luglio posso parlare italiano con te :) <3

 2. Ci credo che non vedi l’ora! È la tua terra, il tuo sangue che chiama, il tuo sole e la tua aria natìa!
  L’Italia ti aspetta e ti accoglierà a braccia aperte, come tu accoglierai lei!
  A luglio parleremo e rideremo tanto, ma sui campi di Wimbledon shhhhhh siienzio 😂😂😂😂😂😂
  Un abbraccio grande a te, Nicole e Molly ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *