Ägg och vardagsklänning?

Igår körde jag tre stora kassar med kläder och skor till mor så att hon kan titta i de och sedan ta med sig det mesta till Röda Korset second hand butiken här i Borås där hon jobbar som volontär.

Hade med mig en mumsig kanelbulle som vi delade på och tog lite kaffe. Vet ni vad jag hade velat? Att mor hade deltagit i ”Hotel Romantik”. Har ni sett programmet? Tycker att det är underbart att de har gjort ett sådant trevligt reality om att dejta när man är +70.

Hon hade påsk pyntat lite (något jag själv inte gör) och hennes dekorativa ägg var verkligen fina …

Förutom den fina topp i denim jag visade i föregående inlägg hade jag även beställt en svart klänning. Problemet är att den är för liten upptill och perfekt nedtill så har nu beställt en storlek större och håller tummarna för att den inte blir alldeles för stor nertill då den här klänningen är verkligen ursnygg. En svart klänning är alltid en bra kvinnlig ”investering” <3

Det något märkliga är att den beskrivs som vardagsklänning … I min vardag brukar jag nämligen inte gå ut så :)

En riktig Marbella klänning tycker jag istället att den är men får hitta andra tillfällen till den <3

Är du ute och njuter i solen? Här i Borås skiner solen och även om kallt så är det verkligen underbart att se solen.

4 thoughts on “Ägg och vardagsklänning?

    1. Ja, borde göra det men misstänker också att det är väldigt många sökande med tanke på succén den har gjort och att det verkligen märks att alla hade väldigt trevligt, fick den känslan om inte annat när jag såg det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *