Denim love …

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar för Åhléns

Redan vid 8.30 idag var jag på min fd arbetsplats på gymnasiet i Lerum med en massa fika för att träffa mina fd kollegor och några av mina fd elever <3

Ofta när man slutar på ett jobb lovar man att komma och hälsa på men sällan gör människor det. Vill helt enkelt inte vara en av de som bara säger saker utan att mena det på riktigt och så tycker jag att det är otroligt mysigt att uppleva att jag är lite saknad :)

En av mina fd elever berättade om sin besvikelse i slutet av terminen före sommarlovet då hon upplevde att hon inte riktigt fick säga adjö till mig och hur gulligt är inte det? Nu fick hon och alla andra en massa kramar och självklart ska jag vara med och titta på både årets student och nästa års då jag har fd elever som tar studenten både i år och nästa år. Vill inte missa en av deras viktigaste dagar …

Mysigt och sitta och prata med min fd kollegor och vänner för det blev många förändringar för min del förra sommaren … lite för många kanske på kort tid :)

På vägen hem hämtade jag ett paket som hade kommit med en top i denim (jag älskar ju denim). Provade den direkt, älskar den men osäker om jag kommer att använda den så ska fundera lite men här har ni den.

Denim mönstret finns även som jeansjacka och kjol HÄR. Sök bara på märket Gestuz.

Vid 15 hade jag en online lektion med min väninna Victoria som ska lära sig italienska och sedan körde jag min dotter till sin pappa och familj.

Ikväll ska jag bara ha en mysig hemmakväll med min katt medan imorgon kommer en kompis från Stockholm. Skönt med både egentid och sällskap men nu ska jag allt städa lite så att jag kan njuta av min fredag kväll <3

2 thoughts on “Denim love …

  1. Saró ripetitivo Michi ma il denim ti sta divinamente!!! I tuoi colori sono pennellate di VanGogh sul denim e il risultato è un quadro che rimane impresso negli occhi e nel cuore di chi lo ammira!
    Ti auguro una buona serata e un buon weekend amica mia ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *