Fina värmande ord …

Hemma och redo för att snart gå och lägga mig med senaste avsnittet av ”Operation Lost Boy” på Discovery.

Den här veckan är sista veckan för de kurser jag har nu haft i 10 veckor och nästa vecka börjar jag med nya kurser i psykologi med nya klasser och elever.

Den stora skillnaden mellan att undervisa på gymnasiet och Komvux är just att det är snabbare kurser på Komvux, jag hinner knappast lära mig namnen på alla i klassen innan nya börjar. På gymnasiet kunde jag ha samma elever i 3 år om jag hade de både i italienska och psykologi.

Att bygga relationer är nog det som alltid har varit min styrka i mitt läraryrke (inte lika lätt på 10 veckor dock) och måste bara dela med mig av orden jag fick i ett mail idag från en elev som jag har haft i 10 veckor online och som nu är klar.

”Jag får tacka så mycket för alla trevliga torsdagsmornar med kaffe. Din trevliga och positiva utstrålning gjorde varje lektion till ett nöje. Tack så mycket!”

Jag blev verkligen glad för även om jag kanske inte alltid är positiv kring livet privat (livet har bjudit mig på vissa utmaningar :) så blir jag glad att vissa förknippar mig med just dessa egenskaper <3

Imorgon ska jag åka till min fd arbetsplats på gymnasiet i Lerum för att hälsa på både fd kollegor men även fd elever som jag hoppas se i korridoren eller kafeterian. Ska bli riktigt mysigt att komma dit i några timmar efter 9 månader <3

Kram på er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *