En sexsugen sköldpadda …

Att rättfärdiga sin lust genom att skylla på att man ska rädda mänskligheten skulle kunna vara en bra strategi, men när det gäller människan så är problemet nog motsatsen än det som verkar gälla för vissa sköldpaddor. Den förklaringen skulle helt enkelt förkastas rätt så snabbt.

På Galapagos öarna har nämligen Diego (se inslaget HÄR) en numera legendarisk sexsugen sköldpadda räddat sin art tack vore sin sexuella lust. Man tror att 40% eller 900 av de gigantiska sköldpaddorna som finns där idag härstammar från honom.

Nu är dock Diego 100 år och verkar ha fått gå i pension :)

Om du har missat det kan jag berätta att natten till måndag gick Oscarsgalan. Tänk dig om du är en av de som läääääängtat att få vara närvarande på denna stora gala och hamnar bakom just denna klänning :) Hur nöjd hade du varit då? :)

Fredag imorgon och för min del blir det ”Vin och deli mässan” i Göteborg efter jobbet. Ska du kanske dit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *