Vin & Deli mässan i Göteborg …

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar för Åhléns

Redan innan jul hade vi bokat biljetter till Vin & Deli mässan i Göteborg och tur att Linda påminde mig för ett par veckor sedan då jag redan hade glömt av detta. Ni vet fisken Doris i ”Hitta Nemo”, jag är hon eller hon jag :)

Efter jobbet bytte jag om till jeans och t-shirt …

Jeansen är hellånga och bootcut från Mother och t-shirten är från Anine Bing, ett brand som säljs bland annat även HÄR. Min är köpt här i på Jolina här i Borås.

Våra inträdesbiljetter gällde mellan 16-20, man tar ett glas, köper kuponger för olika valörer och sedan går man runt och köper/provsmakar på olika viner … Då jag inte drack så många glas hade jag i slutet för många kuponger kvar så gjorde åt de på en god Barolo.

Här testar Linda ett portugisiskt vitt vin.

Självklart lite champagne också …

”Ta ett kort på mig Linda” :)

Det företaget jag är glad att jag hittade är Cantina del Re där två helt underbara killar jobbade och spred glädje. Den ene såg ut som en riktig svärmorsdröm. Tänk vad trevligt om min dotter blev ihop med en italienare så att jag kan få prata italienska :)

Ni måste verkligen gå in och handla HÄR för så goda produkter. Köpte både deras risotto och de runda tarallini som är gudomliga medan Linda köpte en slags focaccia som man ska värma i ugnen. Mums!

Nöjda med våra små inköp och med att ha besökt mässan som jag tycker var sådär annars tog vi hissen upp till Heaven 23 där vi njöt av ett glas i en lugnare miljö och med en vackrare utsikt.

En tjej som jobbade där kom fram och hälsade på mig glatt, vi småpratade en stund men när hon hade gått vände jag mig mot Linda för att förklara att jag inte hade någon aning om vem hon var trots att vi hade stått och pratat i kanske 5 minuter. Så mycket drack jag inte ens men kan inte komma på vem hon var och när jag väl hade börjat prata och låtsat känna igen henne (i förhoppningen att jag skulle komma på vem hon var) så blev det nästan omöjligt att backa tillbaka och bara fråga vem hon är. Så himla jobbigt men får skylla på en kombination av dåligt minne (väldigt selektivt sådant), tre glas vin och dålig syn :)

Efter mässan blev jag hämtad, övernattade i Göteborg och har nyligen kommit hem <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *