THE mousse …

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar för Åhléns

Ligger med en jobbig huvudvärk just nu men har bäddat ner mig i sängen för att sova bort all den trötthet som kommer som en reaktion på eftermiddagens spänningar.

Måste förresten visa hur mycket fluffigare mitt hår blir när jag använder moussen från Antonio Axu.

Luggen blir luftig med en härlig volym när jag använder moussen från Antonio Axu. Priset är 169 :- (HÄR) så bara att skriva Antonio Axu i sök fältet för att komma till produkten som heter Volumizing Mousse Weightless. Så värd den summan att få den där luggen <3

Inte de bästa bilderna jag tog på mig själv idag men de får allt duga :) och gå in på Ålhéns HÄR då de även har hela 20% på glas och porslin. Kul!

Godnatt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *