Biofilmen du måste se …

Njuter du av en skön helg? Jag klagar åtminstone inte över min :)

Igår vid lunch gick jag till min väninna Ann-Louise på Klinik Villastan för en härlig profhilo behandling (läs HÄR)

Och här ligger jag skönt precis före behandlingen som ger huden lite extra glow och det där lystret som jag skulle vilja ha varje dag när jag vaknar :)

Vid 14 stängde Ann-Louise kliniken för att ta en gemensam lunch på Townhouse. Vi orkade typ 1/2 av våra goda club sandwich. Nästa gång ska jag allt se till att vara väldigt hungrig …

En liten runda på stan och in på Buketten för att längta lite efter våren och blommor.

Ann-Louise gick sedan hem till sig för att lite senare se på Mello finalen med vänner medan jag själv stannade kvar i min sköna outfit :) för att gå på bio med en vän från Göteborg.

Vi var och såg på filmen ”The Whale” med Brandan Fraser som är helt oigenkännlig i sin roll som den engelske läraren som lider av grov övervikt och som vill ta kontakt med sin dotter för att försäkra sig att hon lever ett bra liv samt att hon inte har glömt hur underbar hon är <3

Hade tittat på trailern hela 7 ggr innan och gråtit varenda gång så var beredd på att jag skulle sitta där och gråta floder men trailern kändes ännu sorgligare än hela filmen som jag tyckte var fantastisk bra. Human, värdig, sorglig så som livet kan vara ibland. HÄR trailern.

Älskar att gå på bio och åt barngodis, kolasnören istället för popcorn :)

Imorse tittade solen in för att sedan försvinna. Det verkar som att vi får vänta ett tag till på våren men den kommer …

Har du förresten testat dessa veganska produkter från Moonvalley HÄR? Om inte rekommenderar jag dig att testa de. Flera olika smaker, olika produkter med den gemensamma nämnaren ”för en snällare värld” <3

Varför ska söndagarna bara ta slut så snabbt? Min favoritdag på veckan. Har du en sådan? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *