Att ha fått in en rutin …

Imorse tog det verkligen emot att gå till gymmet kl. 5.30 men ”bara” att göra det … Det tråkigaste är att ta mig dit men när jag väl är där så tycker jag att det är ganska skönt för att inte tala om känslan efteråt …

Efter 1 h gick jag för att ta en kaffe med Babis och gänget och han var redan i full gång med att tända värme ljusen på Kafé Orion. Hans lilla morgonrutin och idag blev jag uppgraderad i mina uppgifter: fick ställa 2 ljus på en av borden och det var allt viktigt att jag ställde de rätt. Chefen övervakade mig :)

Tog ett kort på honom som vi skickade till hans bror i Grekland och då han har börjat läsa bloggen så säger jag ”Hej Babis! Ses kanske även imorgon eller på lördag!

Jobb och nu sitter jag här hemma och är lite smått orolig över att min dotter ska åka hem efter jobbet i detta väder. Det har förvisso slutat snöa här i Borås och det är bara 1 Km hon ska köra men ni som har barn vet lite hur det är :) Vintern är tillbaka och visst är det vackert men när jag fick höra att det är vår och 25 grader i Italien så längtade jag faktiskt efter att sitta på någon uteservering med en Aperol och njuta av att titta på folk <3

Önskar dig en mysig kväll och var försiktig om du ska ut <3

5 thoughts on “Att ha fått in en rutin …

 1. La prima cosa che voglio dirti è che hai grande classe anche in palestra, come fai?? Brava! 😃
  E poi si, 25 gradi, ormai è primavera e lo sai che l’Italia ti sta aspettando!
  Auguro a te e Nicole (e Molly, certo 😻) una bella serata 😘

  1. Grazie, sempre tanto gentile. Non credo proprio di avere una gran classe in palestra. Cerco di nascondermi quando faccio i miei esercizi ma almeno li faccio :) Grazie e altrettanto a te da noi tre :)

 2. Förstår dig precis, man är alltid orolig när barnen är ute på vägarna. Faktiskt även om det är inte är busväder. Dottern kör ju mellan Borås och Eskilstuna lite då och då, det känns inte alltid bra eftersom hennes restid alltid är mycket kortare än min 😱
  Ha en fin söndag trots den ihållande vintern 😀

  1. Som förälder kommer vi alltid att ha en oro inför att något händer, det ingår väl i att vara mamma/pappa :)
   Vaknade till en solig söndag så här i Borås är det fantastiskt vackert även om morgondagen sägs bjuda på en hel del snö.
   Hoppas dottern trivs i Borås <3 och trevlig söndag till dig med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *