När solen tittar in …

Soligt men kallt och den här bilden mötte mig när jag kom hem efter jobbet <3

Nicole som sitter vid köksbordet och tittar på serier för att sedan gå över till lite studier. Nu sitter hon istället och har videosamtal med vänner och planerar små och stora utflykter. Hon lever livet hon <3

Visst är det härligt när solen skiner upp hemmet för att dock samtidigt inse att det är dags för storstädning snart och med en katt som fäller går det liksom inte att vara pedant vilket jag inte heller är :) Hur gör ni som har katter? Någon magisk formula som gör att innekatter inte fäller?

Balkongen är just nu en liten samlingsplats för lite av allt. Måste börja titta på nya utemöbler så att jag sitta där och njuta av morgonkaffet så fort det blir lite varmare och med en inglasad balkong blir det definitivt varmt när solen skiner.

Vill du förresten ha tips på en otrolig intressant dokumentär om ett känt fall om utredningen kring ett globalt pedofilnätverk se ”Operation Lost Boy” på Discoveryplus. Nu ska jag nämligen själv titta på andra avsnittet kring det ofattbara …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *