Gudomligt gott …

Att gå upp vid 5 tiden har definitivt sina fördelar. Klockan 10 hade jag nämligen hunnit träna, ta en kaffe med Babis och gänget på Kafé Orion, solat solarium för första gången på 5 månader, handlat, lämnat in returer, hämtat en matta på kemtvätt och haft dagens första lektion i psykologi.

Inte dåligt kan jag tycka men självklart är jag lite lagom trött lite tidigare än kanske flertalet som vaknar senare…

En av mina kollegor, Maria, hade bakat en fantastisk kolacheesecake men när jag tog mitt kaffe vid 14 tiden så hittade jag den inte i kylskåpet. Tror att de flesta hörde min förtvivlan då 2 kollegor (en av de Maria in persona) kom springandes till köket och hittade den allra sista biten av tårtan i kylskåp nummer 2.

Gissa glädjen och sååååå god den var !!! Receptet hade hon hittat HÄR.

Varför är det så himla gott med fika? :)

4 thoughts on “Gudomligt gott …

 1. Buonasera Michi!
  Indubbiamente alzarsi alle 5 permette di fare tante cose, come hai fatto tu!!!
  Complimenti, sei la dimostrazione che dire ‘le ore del mattino hanno l’oro in bocca’ è proprio vero! 😂😂😂
  Uhmm non vorrei essere nei panni di chi ti ha rubato la cheesecake! 😂😂😂
  Come mai il caffè è cosi buono? Bella domanda ma hai sicuramente ragione, è BUONISSIMO!! Anche io non riesco a farne a meno 😃😃😃
  Ti auguro una buona serata, sarai molto stanca 😘🌹

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *