John Douglas på MasterClass …

Måndagar är den dagen då jag har lektioner hela dagen och vilka fantastiska grupper jag har förmånen att undervisa. Visst är det något speciellt med att plugga som vuxen då motiveringen till en utbildning finns på en helt annan nivå.

Satt just igår kväll och pratade med en kille om hur han ångrade att han inte satsade mer på sin gymnasieutbildning. Att festa, träna och ha allmänt kul styrde de åren för att sedan inse att han inte kom in på den universitetsutbildning han önskade läsa när han blev äldre. Då får man helt enkelt läsa upp vissa kurser på Vuxenutbildningen om man nu inte får höga poäng på högskoleprovet.

Har själv sökt till några universitetskurser med start januari men så såg jag den här kursen och blev så himla sugen att gå den. Vet du inte vem John Douglas är får du googla men även han har haft fel i sin profilering vid några tillfällen.

Läste hans bok ”Mindhunter” för nog 27 år sedan och en av de mest spännande böckerna jag har läst så rekommenderar den. Självklart är det John Douglas som själv profileras i serien ”Mindhunter” på Netflix om du nu skulle ha missat den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *