Vad är din passion?

Njuter du, likt mig, av insikten att det är fredag och att solen skiner? Så underbart att jag stannade på vägen hem från jobbet för en runda runt Pickesjön.

Något jag är lite smått avis på (på ett positivt sätt) är människor som brinner för något speciellt, som har en stor passion oavsett om det handlar om att utöva en sport eller att titta på sitt favoritlag spela. I mitt hemland Italien är ju fotbollen lite av en religion men min egna pappa var lagom intresserad och mina italienska killkompisar var mer engagerade i basket (Bologna hade och har ett bra lag) än fotboll vilket kanske inte riktigt stämmer överens med de generaliseringar många har.

Direkt efter jobbet igår blev det middag på Mikado, i närheten av Scandinavium, då jag skulle för fjärde gången gå på en hockey match.

Fick helt enkelt bevittna riktig hockey passion eller rättare sagt Frölunda hockey passion. Inte för att jag känner många hockey fantaster men får nog säga att Janne (Johannas snart blivande sambo) vinner priset som Frölundas mest hängivna support.

Tyvärr förlorade Frölunda igår men vi håller självklart tummarna för att de vinner imorgon så att de inte åker ur turneringen. Än finns det hopp!

Johanna hade förresten på sig en av klänningarna som hon har tagit fram i samarbete med Ellos så titta HÄR för att se alla sköna vår och sommarklänningar som har fått namn efter sina döttrar, sin hund Lucy och sin bästa väninna. Kul och personligt <3

Vad är din passion? Kan jag räkna true crime serier som en eller att samla på universitetspoäng? :)

Jag behöver hitta något jag brinner för som inte är kopplad till soffan eller sängen där jag ofta ligger när jag tittar på mina serier. När jag var ung tränade jag hund inom Civilförsvaret men min katt Molly är sådär lagom intresserad av att söka försvunna personer :)

Har något att fundera på ikväll och tar gärna emot tips medan jag den här fredag kvällen gör det jag gillar mest, uppdaterar mig i den nya dokumentärserien i tre delar om John Wayne Gacy som har i dagarna kommit ut på Netflix <3

2 thoughts on “Vad är din passion?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *