Helsingborg & shopping …

Lördag och idag hade jag lovat min dotter att hon fick ha några väninnor hemma hos oss innan de skulle vidare på någon fest. Som tur är är jag inte den enda föräldern som denna lördag fick förfrågan att inte vara hemma så att jag åtminstone fick lite sällskap …

Casual med mina rätt så nya chinos och min alldeles nya denim skjorta från Replay. I mitt tycke kan man inte ha för många denim skjortor …

Det blev Helsingborg av den enkla skälet att jag älskar denna stad som jag inte har besökt på flera år och så hade jag sett en klänning hos mina väninnor som har den ljuvliga butiken Cirkus så det perfekta tillfället att få prova den direkt.

Tack Gunilla & Lotta för dagens inköp, är så nöjd med mina nya plagg !!!

Självklart anade jag att det skulle bli mer än bara en klänning då de har en pågående REA som även finns i deras webbshop HÄR.

Klänningen jag hade sett och kände bara att jag var ”tvungen” att ha då jag älskar maxi klänningar som man kan ha flippisar till är DENNA. Färgerna är magisk vackra och jag köpte storlek S då den var rätt stor i storlek.

En annan klänning som fick följa med mig hem är DENNA (rena kapet) och så köpte jag en klassisk vit/blå randig Michela skjorta från Scotch and Soda.

Provade även DENNA blus men den fick inte följa med då i 49 års åldern har jag lärt mig att man kan köpa allt man skulle vilja ha även om webshopen kan göra att jag klickar in den väl hemifrån.

Genuina tips till de som gillar kläder …

Imorgon ska jag tipsa om hotellet där vi bor men för att göra en riktig utvärdering av det måste jag testa morgondagens frukost innan jag uttalar mig om allt

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *