Säg det med en keps …

I helgen såg jag att min kusin som äger och driver Brissmans (webbshop HÄR) hade lagt ut på Instagram några av dessa coola kepsar från ett svenskt märke som heter John Hatter & Co där lite kaxiga texter är lite av temat för de.

Då passformen på de såg bra ut (många kepsar är inte så höga tycker jag och har ingen form) trippade jag ner till deras butik idag för att prova en.

Dessa kepsar finns med så många olika texter och de är unisex samt ligger de i en fin låda för att man även ska kunna ge bort de och slå in fint (detaljer jag gillar)

Själv valde jag denna för om vissa skulle nu tro motsatsen behöver jag en keps för att säga det =)

Tvekade lite då denna nedan vore också perfekt att ha på sig när jag ska ta mina PW i Marbella men så funderade jag vidare och tänkte att de kanske skulle svara med ”du ska vara nöjd om du får någon med en liten båt”. Haha!

Några fler här nedan. Alla dessa och några till finner du även HÄR då min kusin har även webbshop <3

Min dotter tycker inte att jag passar i keps då jag har fluffiga naturliga (måste betona detta =) hamsterkinder men bland de hon har sett mig i tyckte hon att dessa hade bäst passform så jag köpt mig den första jag visade på bild och ser fram emot att gömma mig under den =)

Har sett att några av mina gymnasielever har köpt sig dessa så kände igen de när jag såg de på Instagram. En cool svensk nyhet helt enkelt som är för både tjejer/killar och snart 50åringar <3

Förutom kepsen köpte jag mig nya vita Superga i skinn. Hade likadana även förra året men då jag tycker att de håller ett år och inte är så fina efter det så var det dags för ett nytt par. Gick nästan hela vår/sommar förra året i de så en sko jag vet att jag kommer att använda. Dessa köpte jag på NY i Borås men finns även online HÄR.

Nicole köpte sig en söt blus och jag även en vit skjorta, ni vet en sådan som man bara vet kommer att användas. Gissar att med åldern kommer även en insikt till att köpa kläder och accessoarer som inte bara ligger i klädskåpet men smarta plagg som är klassiska och användningsbara.

Nu ska jag till fysioterapeuten och efter det blir det en löprunda i regnet … Har hållit mig hemma idag för att låta det gå 1 1/2 dag men imorgon är jag tillbaka på jobbet full med energi <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *