Söndagsplaneringen höll inte …

Hade flera planer för min söndag (igår) men det blev inte riktigt som planerat helt enkelt. Fick istället ligga blickstilla hela dagen i min säng med maginfluensa.

Ni vet, inte det allra trevligaste att få men natten har gått bra och känner mig helt återställd om även trött efter gårdagen. Då jag mådde illa sista gången vid 17 tiden vill jag inte riskera att smitta någon så stannar hemma denna måndag även om jag älskar måndagar på jobbet då jag har ett bra schema den dagen med en mysstund med kaffe med kollegor som tradition. Nåväl får passa på att förbereda lektioner för morgondagen istället …

Märkligt hur det där med planering sällan håller men så tänker jag istället positivt att jag fick trots allt en söndag med ofrivillig detox vilket är nog bra för kroppen =)

Min dotter är ledig både måndag och tisdag då skolan har stängt för möten så vi får mysa lite och så hoppas jag att jag inte har smittat henne … Nåväl, nu dags för lite kaffe då det inte blev något igår …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *