Har du varit i Wien? Tips mottages gärna …

Nu är en onsdag-söndag resa bokad till Wien i slutet på november, en stad jag var på väg till en gång med min mor och syster men som aldrig blev av då för att nu några år senare äntligen få möjligheten att se denna vackra stad som lockar för bland annat sin kultur.

Att bara få gå och titta på Freuds gamla lägenhet/kontor är en anledning i sig att åka dit för en som likt mig älskar psykologi.

HÄR ska vi bo under de dagarna som kommer att präglas, till mitt resesällskaps stora förfara, av en hel del kultur för jag älskar att se historiska platser, höra historier från förr och beskåda allt från konst till att gå på en konsert i Mozart anda. Mysigt att få göra saker man inte gör annars och att upptäcka en stad under en weekend är inte riktigt fel speciellt med tanke att kanske kanske har staden då redan börjat pynta med lite Julbelysning.

 

Tips på restauranger, kaféer och allt man kan tänka sig göras i Wien mottages så klart här i kommentarsfältet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *