Mer firande Nicole 16 år och att gå på bio själv …

När jag kom hem från jobbet parkerade jag bilen och gick direkt till konditoriet Lulus för att köpa en tårta och två bakelser så Nicole och de kompisar som var hos oss kunde välja vad de ville äta.

Sa sedan till Nicole att gå in till sitt rum medan jag plockade fram alla paketen och ställde de på bordet tillsammans med tårta och bakelser. Nicoles kompis Holly satte på musiken och när hon kom ut från sitt rum möttes hon av svart vita paket. Jag gillar att ge och att få fina paket och även om det i något paket låg ”bara” något litet så gillar jag att ge paket =)

Jag är inte heller den som tycker att det är ”tanken som räknas” … Så lätt kommer man inte undan i min värld …

En glad tjej öppnade paketen men tror och vet att det som gjorde hennes gladast var den mobilen hon fick tidigt imorse för den trodde hon inte hon skulle få nu.

Holly och Liv som var hemma hos oss fikade med oss och det blev en liten tårtbuffé där man fick lägga skedet i det som lockade mest …

Tjejerna fixade sig och gick sedan på stan innan vi möttes upp på biografen där de skulle titta på en skräckfilm och jag en romantisk komedi som heter ”Book club” med många kända, idag lite äldre skådespelare. Mysig och som vanligt grät jag för på film är det så enkelt: två personer som älskar varandra och blir tillsammans <3

När jag kom till biografen hade det spöregnet på mig (hade inget paraply med mig) så Nicole som tyckte att det redan var ”sad” att jag skulle på bio själv tyckte nog ännu mer synd om mig när jag även var helt blöt.

Fortfarande dyngsur efter filmen när jag mötte upp tjejerna vars skräckfilmen slutade 5 minuter innan min.

Bara att gå hem, ta ett varmt bad och tvätta håret för såg verkligen helt terribile ut !!!

Nu ligger jag närbäddad i min säng och håller tummarna att inte vakna kl. 3 på natten för min hjärna kan nog inte riktigt koppla av, alldeles för många tankar men sömn är så viktig för att man ska klara av dagarna så hoppas hoppas …

Godnatt <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *