Utomhusträning under regn …

Vaknade redan vid 4 imorse och då jag inte kunde somna om var det bara att gå upp, sätta på lite kaffe och titta på en actionfilm.med bland annat Danzel Washington som heter ”Safe House”, en action jag redan hade sett många år sedan men en bra sådan.

Vid 8 tiden hämtade jag upp Tania då jag skulle fota henne lite utanför gym miljön men det började regna på oss så det blev bara några kort innan vi åkte till Arena Fitness för att träna inomhus efter en kopp kaffe med Pia.

Tröjan är från Sixty Days och finns med i utförsäljningen som denimen från One Teaspoon.

Plankan, så enkel och så jobbig !!!

Om man vill höja svårighetsgraden …

Snart ska jag träffa en väninna som har fyllt 30 och sedan åter hem för att städa, plugga lite och kanske att jag hinner en film till idag =)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *