Att fika med Sarah och att äntligen ha fått besked om operation …

Fina Sarah fyllde 30 (alltså snart ”bara” 17 år yngre än mig =) nyligen och med tanke på att jag inte kunde vara med vid hennes firandet så träffades vi på en fika/lunch/middag idag vid 15 tiden.

Dressad och glad över sitt nya jobb var hon, grattis till det!

När jag ser andra sminka sig och ha läppstift blir jag så sugen på att börja jag med/lära mig vilken färg jag passar i/bli mer kvinnlig genom att åtminstone lägga 5 min. på att sminka mig? Läppstift är så fint, jag köper någon då och då men så tycker jag inte att jag passar i den färgen jag köper? Måste gå till någon som tydligt visar mig vilken nyans jag ska ha tror jag …

Medan jag var på väg att möta upp Sarah ringde de mig från sjukhuset här i Borås (blev så förvånad då det är söndag). Som ni kanske vet från bloggen så väntar jag på operation för ansträngningsinkontinens efter att ha gjort 4 olika undersökningar och idag  ringde de för att berätta, då det har gått de där 3 månaders vårdgaranti från beviljandet att jag erbjuds operationen i Stockholm inom 2 månader för här i Borås lär det annars dröja flera månader till.

Sjävklart sa jag ”ja” för lääääängtar så efter att kunna löpa igen, ta en PW med lite löpning, hoppa, hosta, nysa utan att behöva tänka på konsekvenserna. Nu är det bara att vänta att de ringer mig från Stockholm för att boka en tid, kommer nog att vara lite nervös för även om det är en relativ liten operation så är den på ett känsligt område …

Många väninnor har gjort samma operation och de säger att de har fått ”en stor frihet tillbaka” vilket jag verkligen kan förstå. Att bara få springa, svettas och ta tag i de där 4-5 kg som jag gått upp, vad ska jag skylla på sen? =)

 

2 thoughts on “Att fika med Sarah och att äntligen ha fått besked om operation …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *