Att starta dagen med min väninna …

Min morgon startade med frukost vid 9 med min väninna Tania.

På måndag ska hon på en veckas semester till Cuba och få lära känna lite av landet inifrån då hon ska bo hos en kubansk familj och få se sådant som man troligtvis inte skulle få möjligheten att se som ”vanlig” charterturist. En riktig spännande resa väntar henne och en välbehövlig sådan för att samla lite sina tankarna, ladda med lite energi, se nya miljöer och träffa nya människor.

Min väninna går igenom och har gått igenom en rätt så tuff period och utan att gå in på detaljer så tycker jag att ni kan boosta henne med lite kärlek genom att gå in på hennes nya hemsida HÄR.

Tania jobbar som PT och säljer Herbalife produkter så maila henne om du är intresserad att träna eller att gå upp eller ner några kilon, hon har hjälpt många (och sig själv) genom träning och kost. Imorgon ska vi träffas för lite träning för sedan får jag klara mig själv i en vecka eller mer då hon ska först till Cuba och sedan till Paris.

Hade sedan butiken öppen 10-14.15 idag och tiden gick rätt så fort tills jag fick äntligen ta, även jag, helg. Nicole och Holly var kvar en stund men sedan åkte de till Holly för lite tjejmys hos henne och Nicole kommer tillbaka till mig på tisdag för då fyller min lilla stora tjej hela 16 år!!!

Har haft en skön lördag kväll utan spionage arbete som igår (läs tidigare inlägg) men ett varmt bad, kaffe och så filmen ”Inside man” med en av mina favoritskådisar William Defoe som kanske inte riktigt alla känner till.

En riktig Michela kväll helt enkelt <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *