Att träna sig inför kommande spionage uppdrag …

Så länge jag klarar av att se när jag kör (en rätt så självklar förutsättning) då det är inte så mörkt på morgonen när jag åker samt när jag kommer hem så älskar jag att sätta mig i bilen med min lilla take away kaffe från Kafé Orion, lyssna på musik och åka de där 40-45 min. som det tar att åka till gymnasieskolan jag jobbar på i Lerum.

När jag kom hem så var det förberedelser inför kvällens nollning som var temat då kompisarna var också här och fixade till sig.

Holly som hade temat blått i sin klass (hon ska dock från och med nästa vecka börja i Nicoles och Tildas klass också) hade målat sin egna personliga tröja med sin snap (bra marknadsföring) och SSS som visst står för Snygg Singel Söker … Lika bra att vara tydlig =)

Nicoles och Tildas klass hade militär som tema så camo fick det bli …

Nicole har varit lite ”rädd” att jag skulle dyka upp under täckmantel på hennes nollning för hon vet att jag har inga problem med att vara lite ”pinsam”. Jag bjuder på det men då det började regna och åska så tyckte jag att spionage via mobilen kändes lite mer modernt.

Först var hon på Hestra och sedan skedde förflyttning mot Annelundsparken utan paraply. Detaljer är viktiga när man spionerar på denna nivå…

Förutom att ha koll på henne via snap så hade jag även andra ”hackare” som höll mig och håller mig informerad om kvällens rörelsemönster.

Självklart inser jag betydelsen om att skydda deras identitet =

Skickade dock ett sms för att kolla om allt var ok så svaret får mig att hoppas att denna nollning blir så trevlig som hon hoppades på för hon har fått en fantastisk start med ny skola och klass och verkar älska det.

Skönt dock när hon är hemma igen och skönt även att kompisen Holly ska sova över för annars hade jag mött upp henne för lilla fröken får inte gå hem själv även om de är bara några hundra meter ifrån vår lägenhet.

Under tiden och väntan fortsätter jag med Netflix medan Molly håller mig sällskap.

 

 

2 thoughts on “Att träna sig inför kommande spionage uppdrag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *