En liten ”lite av allt” dag …

Idag har jag gjort lite av allt … Har lyssnat på 2 föreläsningar gällande den universitetskursen i kriminologi som ska hålla mig sysselsatt i ämnet fram till sommaren och då den sker på distans så är den internetbaserat, något helt nytt för mig som alltid bara har läst kurser med katederundervisning (som jag nog föredrar).

Mycket läsning innan gruppdiskussionerna ska sätta igång så idag och imorgon ägnas åt läsning, mastadels imorgon dock då jag idag har haft en liten sådär flytande allt i allo dag. Började morgonen med kaffe på Orion med min väninna Tania och vår Babis, åkte sedan och köpte flyttlådor då jag ska fixa och ha ordning i källaren (en enda röra där just nu), köpt kattsand och lite annat som behövdes innan jag satte mig och läste.

Vid 14 tiden mötte jag upp Tania igen och vi fixade våra fötter efter sommaren för det finns inget bättre än att de tar bort hud från hälarna, filar, slipar och gör de mjuka. Jag ogillar fötter och ogillar (mår illa av) när hälarna inte längre är mjuka så förfasas och älskar att bara se hur hud tas bort genom den där lilla apparaten de använder sig av och som jag måste få tag på.

Tania valde rött och jag en rosa nyans som jag trodde var nog mer nude än vad den egentligen är.

På måndag åker hon till Cuba och hur coolt är inte det? Definitivt ett ställe man ska och borde besöka och som jag har hört både positivt och negativt om men det bästa är när man får möjligheten att bilda sig en egen uppfattning för då betyder det att man har har varit där =)

Själv hoppas jag på både Thailand och Wien innan Jul så håller tummarna för att dessa blir av och denna gång får min kära dotter vara hemma då vi har varit iväg en hel del tillsammans nu och ska även till våren.

Efter denna pedicure stunden gick jag även och solade vilket skedde inte ”igår” direkt. 11 minuters solarium är kanske inte det bästa för huden i min ålder men att ligga i solen i flera timmar är inte heller det.  Fördelar/nackdelar och idag vann fördelen med att få lite färg utan sminkning.

Jeansen jag har på mig är från One Teaspoon är på REA för 699:- HÄR. Älskar de men tvekar du mellan två storlekar gå upp en storlek tycker jag.

Nicole är och tittar på en fotbollsmatch med en kompis och jag ska fortsätta pluggandet en stund här med min Molly liggandes bredvid. Hon älskar när jag ligger och pluggar i sängen för då kan hon rulla ihop sig bredvid mig och så ligger jag och klappar henne med ena handen med jämna mellanrum.

Butiken är öppen lördag 10-14 om du vill titta in…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *