Istället för en kruka kan du …

… använda dig av en champagne hållare (eller vad det nu kan tänkas heta)

Det är nämligen många som frågat mig om var jag har köpt krukan ni har sett på bild men saken är den att det är ingen kruka men som nämt en champagne hållare från THG som nu har fått en helt annan funktion hemma hos oss.

Min Snoopy har hängt med sedan jag var liten. Mitt första kort när jag var i 6 års åldern tog jag på honom och han är en av de få sakerna jag tog med mig när jag flyttade hit en gång för 26 års sedan.

Och ska jag erkänna ytterligare en sak gillar jag inte om han ligger med nosen ner eller är instängd i något skåp för då inbillar jag mig att han inte kan andas. Tro mig, jag vet att han är ett gosedjur MEN trots att jag f ö r s t å r det så vill jag inte riskera att han kvävs =)

Lovar att jag är högst ”normal” i vanliga fall men har mina små egenheter =)

En annan sak som är lite märklig? Jag vill sova med mina glasögon på. Jag VET att det är natt när jag tar av mig de och att jag ändå ska blunda men det känns otroligt obehagligt för TÄNK OM något händer och jag måste SE direkt? Vill inte behöva börja leta i mörkret efter mina glasögon.

Gissar att vi alla har våra små egenheter och dessa är två av mina <3

Med glasögon på ska jag nu plugga lite kriminologi, min nya kurs för hösten som jag ska plugga i ett år framåt.

 

 

2 thoughts on “Istället för en kruka kan du …

  1. Har också kvar min Snobben som jag fick när jag var liten:) Kommer ihåg att jag tyckte att den var jättestor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *