Tapas och mys på La Copita …

Ikväll mötte Nicole och jag upp Ann-Louise och Saga (som vi var på Cypern med) för att mysa, prata, låta våra tonårstjejer skratta åt oss om hur vi är som mammor men även prata om en resa vi vill och ska göra till våren.

Vi gick till La Copita där vi mumsade i oss tapas medan Nicole valde entrecote. Gott och självklart väldigt trevligt att träffas alla fyra efter vår resa till Cypern.

Det blev en hel del prat om nollningen som Saga redan har haft och den som Nicole har nu på fredag. Saga tyckte att vi tre ska klä ut oss till älgar och strosa runt vid Annelundsparken där Bäckängs nollning kommer att ske för att ha lite extra koll på vår Nicole. Vi ska dock kolla att jaktsäsongen inte har börjat då =)

Suddiaga bilder dessvärre men se hur uppmärksam min dotter är på Ann-Louise, så uppmärksam är hon aldrig mot mig =)

Saga och jag utanför mätta och nöjda med kvällen.

Tidigare idag insåg jag att min kurs i kriminologi på distans (30p.) började igår så har tittat på de första video föreläsningarna och imorgon eftermiddag ska jag läsa kurslitteraturen för veckan men först väntar jobb och Bingo, då en av klasserna ska få lära sig siffrorna på italienska och det ska de göra det på samma sätt som jag lärde mig de svenska …

Nu ska jag släcka för klockan har blivit 23 och jag ska sätta mig i bilen vid 7 tiden.

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *