Att plugga på …

Idag har jag varit och jobbat i Lerum, kommit hem och ska nu sätta mig med mitt pluggandet efter att ha tvättat håret och kokat lite kaffe för att inse att jag hade ingen mjölk hemma. Suck!

Mina glasögon är på så att jag ser texten på det jag ska läsa och imorgon ska jag vara i Göteborg redan vid 8 för att skriva denna tenta i rättspyskologi. Dags att sätta igång att plugga helt enkelt om allt mellan Gudjonsson suggestibility scale till olika typer av falska erkännande, från hur kameraövervakning kan påverka eventuella brott till vilka riskfaktorer som att vara oskyldig kan innebära vid ett förhör.

Polispsykologi, gärningsammaprofiliering, förhörsteknik, utredningspsykologi. You name it. Imorgon ska jag dit och hålla tummarna för att jag får frågor på just det jag kan och efter det tänkte jag gå och köpa någon födelsedagspresent till min snart 16 åriga dotter.

 

4 thoughts on “Att plugga på …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *