Från 0 kollegor till över 100 sådana …

Igår hade ledningen ett möte för endast oss nyanställda men idag mellan 8.30-15 var det all personal som samlades i teatersalen för att inleda skolåret med möten och självklart presentation av oss nya vilket de gjorde med en bild som de hade tagit på oss igår.

Varje rektor presenterade de av oss som tillhör varje enskilt program och det blondaste huvudet i bakgrunden är jag =)

Mycket att sätta sig in i när man kommer in i skolvärlden igen efter en frånvaro som lärare på ca 14 år och då många förändringar har skett så är det mycket information att smälta för oss nya samtidigt som det även är väldigt intressant.

Fick även träffa de lärarna jag delar arbetsrum med och jag skämtade om att på fredag kommer jag med en kartong då jag ska ”pimpa” upp mitt med lite glitter och personliga ting. Matilde, min systerdotter, målade en porträtt på mig som självklart ska hänga vid min arbetsplats.

Träffade många lärare som är Italien älskare och skolan har visst även ett utbyte med en teknikskola i Rom, så kanske att jag kan vara till hjälp även där. Tycker att Lerums gymnasieskola verkar vara en fantastisk sådan vilket även märks tydligt i att det är få lärare som slutar eller väljer att jobba vid en annan skola.

Jag kommer att trivas, det känns verkligen så.

Efter lite möten åkte vi till ett mysigt ställe för lunch och för lite aktiviteter vars mål är att få oss att samarbeta och lära känna varandra på ett annorlunda sätt.

Och även om jag inte är den som uppskattar ”lekar” så måste jag erkänna att dessa var lite ”förnurliga” (om ordet ens existerar)

Att samarbeta och lite tur krävdes nog också men mitt lag lyckades bra så ingen klagomål på vår insats …

Väl hemma gick jag mer eller mindre direkt till Salong Fazli för att plocka bort mina extensions och jag är så glad över att mitt egna hår är åter fyllig och även fått en längd jag gillar. Detta utan alla piller som folk säger påverkar hårväxten och trots färg och extensions. Inpackningar, värmeskydd, tvätta håret sällan, låta det självtorka är bara några av de små knep som hjälper i längden.

Nicole och kompisen Holly som ska sova över här inatt märkte inte ens att jag var utan Extensions men imorgon eftermiddag ska jag till min vän Fazli för att sätta in några då jag känner mig inte riktigt klar än med att vara helt utan. En process det där =)

Nästa tillfälle jag jobbar i Lerum är på fredag så imorgon blir det lite pluggande, på torsdag ska butiken vara öppen och så är mer eller mindre även denna vecka över och under nästa vecka får jag möta mina klasser och elever! S p ä n n a n d e!!!

2 thoughts on “Från 0 kollegor till över 100 sådana …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *