Filmtips: The Captive !!!

Imorse vaknade jag redan strax efter 4 på morgonen/natten och först efter en timma satte jag på en film på Netflix som jag varmt rekommenderar: The Captive.

Har du missat den så är den sådär spännande att jag längtade hem efter jobbet för att se färdigt den då jag var tvungen att åka tidigt imorse till jobbet. Du ser inget hemskt (är väldigt känslig för våld själv) men en fantastisk thriller som är mer psykologisk än visuell.

HÄR finner du trailern.

Ett litet tips denna lite gråare tisdag kväll för även om grillförbudet är nu borttagen så kanske inte så att gemene man tar fram grillen just denna regniga kväll och därför kan en film i soffan eller sängen med lite levande ljus vara precis vad kan känner för.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *