De där psykiska och fysiska utmaningar …

Starten på hösten är nog mer än nyår den tiden på året då många sätter upp nya mål. Efter en för många sommarledighet på några veckor så är man redo för de små förändringar i livet som man har funderat på oavsett vad denna förändring kan handla om för just var och en av oss.

Själv ger jag mig på lite olika sådana nu för att försöka bygga upp mig själv både psykiskt och fysiskt. Jag har lite att kämpa både med och emot men genom att ha tagit vissa beslut inom vissa områden så är jag åtminstone igång.

Jag längtar efter att börja springa på löpbandet men väntar fortfarande på tid för den där operationen som kommer att tillåta att jag kan åter löpa men tills dess är jag numera åtminstone på gymet de 3-4 ggr i veckan och sysselsätter mig med det jag kan och är glad att överhuvudtaget ta mig dit.

Har du själv några nya mål inför hösten?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *