GRATTIS Mikaela 30 år !!!

Igår var det min väninnas Mikaela 30 års dag och jag var här direkt från då hon vaknade då jag sover över hemma hos henne 3 dagar.

Hennes Johan åkte iväg med deras gemensamma son på morgonen för att köpa en god och riklig frukost samt blommor så att hon kunde börja sin dag med att bli firad med en massa mumsigheter. Jag vet inte hur ni är när ni fyller år men personligen är det en rätt så känslig dag då man tänker väldigt mycket på var man är i livet och var man hade helst velat vara.

Att få fylla 30, redan ha 3 barn innebär också att man har så många möjligheter i livet (vilket jag försöker tänka att man har oavsett ålder och då även i min =) både yrkesmässigt och privat, det handlar nog mest att komma på vad man själv vill bli, göra för att känna att livet känns extra meningsfullt, en fråga som inte alltid är så enkelt för många.

De djupa tankarna som blir extra känsliga runt ens födelsedagar släpper jag dock här nu handlar det om min fina väninna Mikaela och om hennes dag, en dag som började med familjen och som sedan fortsatte med väninnor.

Vid 19 tiden kom Marie Therese och sin dotter Hannah  samt Ann-Helén för att hämta upp oss hemma hos Mikaela och köra mot centrum där ett bord för 7 personer väntade på Strandbryggan. Dessan och Louise, ytterligare två av Mikkans väninnor kom dit så vi var 7 kvinnor i alla möjliga åldrar som ville fira vår gemensamma vän.

Maten var väldigt god och personalen helt underbar med stor hög service tänk. En speciell tack till den killen som jobbade sitt tredje pass och som vi alla tyckte var helt fantastisk.

För min del var alla hennes väninnor nya bekantskaper som jag fick (med undantag för Dessan) träffa för första gången igår. Alltid så trevligt att sitta och prata i en trevlig miljö med nya personer och jag förstår att Mikkan gillar var och en av dessa kvinnor.

Marie Therese och dottern som båda är duktiga fotografer. Marie Therese hemsida finner du HÄR om du behöver en duktig och erfaren fotograf som har jobbat med små och stora uppdrag.

Louise hade med sig vackra blommor till födelsedagsbarnet.

Nöjda och mätta gick vi sedan vidare för ett sista glas vin på Strandgatan 1

Den enda jag inte fick med på kort är Dessan men gissar att ngn annan har kort på oss alla så någon mer bild kommer nog.

En trevlig tjejkväll där jag hoppas att Mikkan fick känna sig uppvaktad av några av sina vänner. Tillbaka i Sigtuna la vi oss med filmen ”Sex in the City” på, klockan är nu snart 10.30, hon sover fortfarande (har man tre barn på heltid så behöver man få sova ut ibland), jag har hunnit blogga och vid 12 ska vi möta upp Louise för en brunch i stan.

Åter GRATTIS MIKKAN på din 30 års dag!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *