Stockholm brunch club och Sigtuna …

Mikkan pratar ofta om alla de goda ställen som hon vill ta mig till när jag kommer till Stockholm och en av många som lockade oss igår var en brunch på Stockholm brunch club.

Det är visst ofta en lång kö men igår, var det ”bara” en kö på ca 15-20 minuter innan vi fick ett bord. Detta lilla enkla ställe har lockats med sin amerikansk inspirerad meny att få människor att köa för att ta en brunch där och det lite roliga är att man har en max tid på 1 timma och 10 minuter på sig, sedan ska man lämna för att någon annan ska få samma möjlighet.

Denna brunch är ingen buffé, du beställer in det du önskar från menyn och roligast är kanske som vi gjorde, att beställa in lite olika saker för att sedan dela.

Något de är kända är dessa shakes, den på bild heter Donutella och misstänker att vissa beställer in den likt mig mest för att fota den och kanske klara av max hälften. Man kan dock inte annat än att älska det där ”more is more” som verkar känneteckna denna dryck =)

 

Även avokado mackan och de amerikanska panncakes är favoriter här och Mikkan har koll kan jag lova dig.

Louise som skulle på kalas vid 13 tiden anslöt sig till brunchen som varade just 1 timma och 10 minuter. Vi bad dock om notan innan de sa till oss =)

Mikkan och jag åkte tillbaka till Sigtuna och hon körde en liten sightseeing med mig så att jag fick se de vackra omgivningarna och husen. Hade varit i Sigtuna bara vid ett tillfälle innan men då inte tittat runt och måste säga att det är verkligen fint och mysigt, sådär idylliskt och lugn som bara vissa ställen kan vara.

Närheten till Arlanda (15 min), till Stockholm city (30 min) men ändå ett litet samhälle med sitt eget centrum där det mesta finns gör Sigtuna till ett väldigt attraktivt ställe att bo på vilket inte förvånar mig alls.

Väl hemma på kvällen tittade vi på Netflix och åt popcorn i sängen.

Suddiga på bilden men vi somnade gott sedan och själv gick jag upp tidigt då mitt plan till Landvetter gick kl. 7.

Nu är jag hemma, har myst med Molly en massa och snart ska jag iväg och handla lite för att sedan i eftermiddag njuta av en söndag här hemma med mer Netflix, tid med min Molly och så måste jag börja plugga till tentan jag har i mitten på augusti.

I Stockholm var det regn och åska när jag åkte medan här hemma är det bara lite molnigt, nästan att jag hade hoppats på lite regn idag även här …

 

2 thoughts on “Stockholm brunch club och Sigtuna …

  1. Hej

    Vilken mysig helg du haft, det ger härlig energi…Precis jag vaknade i morse klockan 06 eller om det var tidigare av åska o regn, men det blev inte mycket regn, visst de kan ju vara lokalt också.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *