Nu i Sigtuna …

Ligger nu i mitt för denna vistelse lånade sovrum hemma hos min väninna Mikaela och J. här i Sigtuna. Planet landade vid tidig eftermiddag, Mikkan hämtade mig på Arlanda och efter en glass åkte vi till hennes frisör då hon skulle ikväll ta ut Extensions och färga utväxten, samt satsa på en mörkare blond nyans.

Allt det där är inte något som blir gjort på en timma, tvärtom blev det 3 1/2 timma för några små avbrott för att andas lite frisk luft.

Jag passade på att ta en selfie i spegeln =)

Imorgon fyller Mikkan 30 år och trots att hon är hela 17 år yngre så har vi faktiskt känt varandra i några år nu. Har med mig någon liten födelsedagspresent och imorgon bitti får J. väcka mig så att vi kan sjunga för födelsedagsbarnet och lämna över våra små presenter.

Nu är klockan 1.40 så dags att sova nu då jag ska upp  och uppvakta henne på morgonen innan kaffe och frukost.

Godnatt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *