Hamburgare & match på storbildsteve på Hell´s Burger …

Efter ca 10 dagar fick jag äntligen träffa Tania igen som har varit med sin familj i Orlando och Miami. Alla tre barnen var med och deras mun gick i ett när de berättade för mig om alla figurer de hade träffat på Disney och alla glassar de hade fått äta. De var verkligen entusiastiska får man säga =)

Vi gick till Hell´s Burger här i småstaden och Tanias syster Michelle som var redan där med deras pappa bjöd på en mumsig middag. Tania och jag delade men hon hade den där turen att må lite små illa efter en lång resa och var därför sparsam med sitt intag med risken att må illa. De tillfällen är få så lika bra att vara glad när de sker =)

Adelle fick en sådan där dröm makeover när hon var på Disney. För ca 200 dollar fick hon bli Frozen och de gjorde hår, naglar, dressade upp henne samt tog kort så att hon inte bar såg ut som henne men var henne =) Disney magi helt enkelt …

En busig Frozen =)

Imorgon sänds Sverige matchen så får nog gå dit väldigt tidigt för att se till att vi får bord här och ha möjligheten att sitta och titta på denna spännande match bland en massa andra i gula och ljusblåa tröjor … Vi kanske ses där? Ska leta upp någon tröja för risken finns att jag bara har en ”Italien t-shirt” =)

Nu håller vi tummarna för en spännande kommande match imorgon som förhoppningsvis slutar med en vinst för LA SVEZIA!

Klockan är snart midnatt och dags för mig att ge Molly lite mat så att hon inte väcker mig kl. 4 för att hon är hungrig och så förhoppningsvis sova en god natts sömn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *