Att lyckas med konsten att sova borta halva Sverige matchen …

Idag redan vid 11.15 stod jag utanför Hell´s Burger på Hötorget där dagens Sveriges VM match senare skulle visas på storbildsteve och där en kö redan väntade och rådde fram till de öppnade 45 min. senare. Ingen skugga så 45 långa minuter under solen. Väl inne valde jag bra platser i skuggan och njöt av en kall öl medan jag väntade på att Ann-Louise som kom runt 13.30 tiden.

Mysigt att se vilken folkfest en åttondelsfinal kan bli =)

Folk sjöng, kramades och pratade under de timmarna före matchstart. Den mest underhållande en liten kille som dansade och som borde ha blivit viral då han var så otroligt söt och taggad bland de andra mer vuxna supportrarna som var i hans sällskap.

Lägger kort på honom endast då hans ansikte inte syns tydligt för skulle inte göra det annars. På min insta story syns honom dansa @michelacastellari, många som filmade honom.

Det blev ett par öl och när Tania kom även två glas bubbel på dessa 5 timmar som jag var där totalt men för mycket för mig som dricker sällan och lite då jag inte riktigt tål det.

Tania hade sin dotter med sig som dock valde efter några minuter i famnen på sin mamma att spela spel sittandes istället =)

Tyvärr stod alla och vid vårt bord var vi först lite naiva då vi trodde (eller hoppades) att alla skulle sätta sig vid matchstart så att vi alla som ändå hade bord kunde få se den där matchen som vi hade samlats för att njuta av. Tyvärr blev det inte så och det var bara att stå själv men vi var lite kortare än de killar och män som stod framför =)

Ge mig en sexig fotbollspose sa jag till Tania och det levererade hon direkt i sin gula klänning och sina sunglasses <3

Någon support som anslöt sig till mitt och Ann-Louise kort =)

Då vi såg dåligt gick jag hem efter 30 min. för att inse väl i min soffa att mina 4 glas gjorde att jag mådde lite illa så jag gick istället och la mig och somnade. Vaknade till att en vän ringde och frågade hur jag hade det bland alla svenska fans men när jag frågade ”hur slutade matchen?” då insåg han att Castellari är nog den sämsta svenska supporten för dagen =)))

Mysigt att vara ute bland folk för att andas folkstämningen och glädjen men då alla stod så kanske det är mer min grej att sitta några hemma hos någon för att kunna se matchen och inte bara alla supportrar.

Efter att ha sovit en stund mår jag nu bättre så nu sitter jag och tittar på England-Colombia matchen med en kopp kaffe i handen och Molly bredvid mig. Denna match är riktigt spännande!!!

Nog inte många som idag har sovit bort halva Sverige matchen men det kan man lugnt säga att jag har gjort =)

2 thoughts on “Att lyckas med konsten att sova borta halva Sverige matchen …

 1. Nu är jag faktiskt lite avundsjuk på dig som nu fått så mycket ledigt att göra en massa kul saker. Det är helt annat än att varje dag vara i sin butik. Jag var i min butik idag när det var match, och det var helt folktomt både i butiken och utanför. Lite värdelöst att vara fast där då..
  Jag får nog också överväga en annan tillvaro än att vara låst i en butik…
  Önskar dig en härlig semester :-)
  Kram

  1. Hej Katja, om du vill ha kvar butiken kan du iaf. inte börja med att ha den stängd en dag i veckan? Men om verksamheten inte ger den utdelning som alla timmar du spenderar där borde ge så tycker jag att du likt mig ska fundera på något annat. Fler och fler butiker stänger då konsumenterna handlar numera i större städer, utomlands och på nätet.
   I år ska jag tom. åka på 2 veckors semester vilket är för mig en sensation så längtar efter att få stänga helt för att börja mitt nya liv helt … Kram och vänta inte för länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *