Extensions och blonda nyanser …

På fredag ska jag till Marbella och då både Mikkan och jag kände oss som två ananas i huvudet då vi båda var lite för g u l a  i håret efter denna soliga vår hade jag redan några dagar tidigare beställt tid hos duktiga Bella som sägs ha blonda nyanser som sin specialitet. Borås har många frisörer, nästan det som kännetecknar lite var småstad då de fina salongerna är många men så är nog boråsarna själva rätt så noga med sitt hår.

Mina extensions har jag de senaste åren gjort hos min duktiga vän Fazli (gjorde de för ca 4 veckor sist tror jag och de kommer att hålla hela sommaren) som även vid ett tillfälle fixat lite kallare nyanser sist jag var lite för gul men annars har jag de senaste tre åren gjort min hårfärg hos Marianne på Salong Youniqe som även jobbar för l´Oreal och utbildar frisörer inom färgning. Tack vore de skonsammare färgerna hon har använt på mitt hår i kombination med den tekniken som Fazli använder när han gör mina extensions har mitt hår äntligen lyckats växa i sin längd vilket jag är oerhört tacksam för. Fazli använder extensions från Great Lenghts som anses vara de bästa på marknaden vilket jag instämmer helt på.

Denna gång innan min kommande Marbella resa och med Fazli iväg på semester och Marianne på utbildning blev jag rekommenderad att gå till duktiga Bella på Salong Mimmi. Som tidigare skrivit är blonda nyanser lite av hennes specialitet. Jag satt där i några timmar då hon blekte först min utväxt, la slingor i två olika nyanser för att sedan avsluta med en nyansering i en nyans av beige. Alla dessa moment utfördes var för sig vilket självklart gjorde att det tog några timmar men resultatet blev helt fantastisk då jag passar bäst i en kombination av varma och kalla nyanser då jag är nog lite både och =)

De lagom många extensions i en kortare längd som Fazli satte in sist med dessa blonda nyanser gör att jag känner mig Marbella redo och i detta inlägg har du alltså tips på tre duktiga frisörer som jag rekommenderar till dig som kanske vill byta eller är ny i stan <3

Bella klippte inte lugg på mig men tog en halv cm bara där det var lite slitet. Det hon gjorde var däremot att styla håret med borste och fön vilket gör att håret blir sådär fluffigt och helt i min smak.

Ska du titta på fotboll även ikväll för misstänker att imorgon kommer majoriteten av svenska folket att titta?

Kram från mig <3

 

 

2 thoughts on “Extensions och blonda nyanser …

  1. Jättesnygg färg och skitsnygg stil Michela du blir het på Mallis .. ha det så skönt och heja Sverige i morgon ..

    George

    1. Tack snälla George, är verkligen så nöjd och kommer att försöka få till luggen på samma sätt själv i framtiden även om jag misstänker att det inte kommer att vara det lättaste =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *