Lite syre kring Kypesjön …

Idag utan några direkta mutor fick jag med mig min dotter på en liten promenad runt Kypesjön vilket förvånade mig speciellt då hon var nästan ivrig på att komma iväg. Det enda hon var tvungen att kolla innan vi gick ur bilen var dock att inga bekantskaper fanns i närheten för tanken att behöva möta någon när man är med sin mamma på en promenad är nog väldigt hemskt =)

Genom de där profilerna de gör på snapchat kan de även kolla var andra de följer befinner sig så rena CIA verksamheten pågick innan vi kom ut och kunde gå runt sjön.

Jeansen på mig kommer från One Teaspoon HÄR De kostar nu endast 699:- och jag rekommenderar personligen att gå upp en storlek då jag upplever de något små i storlek. Nu är tiderna för hur butiken är öppen denna vecka fastställda så imorgon tisdag 11-18 och torsdag 12-20.

Gillar du en mild lite guldig nyans så finner du min nya jacka från Moncler på halva priset HÄR.

Skönt med lite syre för nu handlar dagen mest om mail och fixa lite diverse saker som jag annars går och drar på.

Nu ska jag ringa min väninna Mikkan som kanske kommer från Sigtuna i helgen för att hälsa på, mys!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Lite syre kring Kypesjön …

 1. Hej

  Härligt att få njuta av friska luften efter att varit inne. Jag har nu läst dina tidigare inlägg, jätte GRATTIS till nya jobbet. Och så spännande med dina nya kurser, vilken härlig höst du kommer få, det är du värd
  Alla elever som får dej som lärare kan vara lyckliga, du är härlig och duktig och vet och kan mycket

  Det ska bli skoj att få läsa mer om detta på din blogg

  Kram Nettan

  1. Tack Nettan för orden, det kommer verkligen att bli så skönt att få ett avslut på vissa saker och blicka framåt nu …
   Ser fram emot att både vara elev och lärare men först hoppas jag på en skön sommar för det är verkligen något jag inte har haft på länge =)
   Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *