Butiken är öppen på torsdag 12-20! Välkomna!

Det var verkligen inte igår jag stod i butiken men denna vecka hade jag som sagt öppet idag 11-18 och så på torsdag 12-20 för då börjar de där torsdagskvällarna i vår småstad med uppträdanden på Stora Torget och vad jag har hört (utan att dock dubbelkolla) så är det Uno Svenningsson som ska inta scenen.

Ingen dålig premiärartist för att kicka igång dessa torsdagar som lockar ner till stan. Oftast är det första och sista torsdagen som har stor publik då boråsarna själva är kanske inte i sina sommarstugor och själv ska jag som sagt ha öppet och förbereda ett stång med lite basplagg som linnen och långärmade tröjor för endast 200:- styck så missa inte att titta förbi.

Söker du två prinsessklänningar så har vi dessa två från Zetterberg Couture.

Den vita har vi 1/40 kvar av och den ljusgråa 1/36 och 1/38, båda på rea så klart hos www.lavendettaclothing.se

Även som snart 47 åring så är det lite roligt att ibland få ta på sig en tyllklänning och låtsas att man är en liten sessa för ”Vad vore en bal på slottet och inte  helt underbar?

På torsdag tar jag även fram denna fantastiska set (långkjol plus top) 1/S av varje finns och totalen (då de säljs inte separat) är 1800:- ! En riktig Michela set då jag älskar långklänningar och vissa långkjolar (de måste falla snyggt som denna).

Välkomna helt enkelt till butiken på torsdag så vem vet, jag kanske kan höra DENNA fantastiska låt från torget där Uno Svenningsson ska uppträda. Älskar orden och melodin och fick strax innan Jul möjligheten att lyssna på den live …

2 thoughts on “Butiken är öppen på torsdag 12-20! Välkomna!

  1. UMMMM… Michela… DAMN! Vilken kropp du har! Gu’ Vilka fina kläder ; fast allting ser ju bra ut på dig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *