Att planera med djur inför semestertider …

Att åka på semester innebär när man har djur att man ska se till att passas eller får möjlighet till att vara på något mysigt ställe som vissa kattpensionat verkar vara.

Är man bara iväg 1 natt så är det inga problem med att ha katt men en vecka kräver så klart helt andra förutsättningar så har fått tips på ett kattpensionat jag ska ringa idag för det handlar inte bara om att se till att de har mat och vatten. Katter, om inte annat Molly, är social och älskar att bli kliad och ompysslad.  En riktig liten prinsessa och livsnjutare som katter ofta är.

Cats are connoisseurs of comfort …

Orden stämmer så väl tycker jag <3

Hon älskar att ligga på olika ställen på balkongen och självklart är bästa stället min eller Nicoles säng när vi ligger själva där.

Idag gäller studier för min del men först ska jag få hjälp med att överföra allt från ena Iphone till min nya som jag fick i present idag. Så tacksam då min är trasig och självklart ska jag se till att ha ett bra mobilskal till den. Är de i silikon kanske bäst?

2 thoughts on “Att planera med djur inför semestertider …

  1. Ja pust att tänka semester när du har djur, en behöver räkna in extramatttar(eller hussar), pensionat etc i budgeten för resan och sen om det är under sommarsemestertider så måste en leta efter nån som överhuvudtaget kan haha…men va bra du verkat hitta ett bra ställe för lilla Molly, svårt att slappna av helt på semestern om en inte ordnat det bra för de små. Ja eller så är det för mig i alla fall. Jag köpte iPhones silikonskal till min senaste telefon, är såå nöjd. Smygg blekrosa färg är det också så, silikon är bäst om du frågar mig. Ha en fin kväll!

    1. Tror också att silikon skyddar bäst men just nu får jag inte ens in sim kortet =) Vet inte om jag har för långa naglar =) Lite lagom irriterad är jag nu när jag pillar med det där lilla kortet som inte lägger sig rätt, hahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *