Planer för denna sommar …

Idag kl. 11 gick Nicole och jag till polishuset för att förnya våra pass så att de nya hinner komma innan det är dags att åka iväg. Kan nog redan nu förstå om jag kommer att stoppas i tullen för bilden på mig som jag tog där idag gjorde att jag själv blev rädd för den personen på bilden, hahaha!

Jag tror att detta är nog en av de första somrarna på länge som jag inte bara hoppas kommer att bli lite rolig men som faktiskt kommer att bli det. Jag har sedan jag flyttade hit till Sverige för 25 år sedan jobbat varje sommar med undantag för kanske 1 vecka semester men i år blir det en helt annorlunda sommar för min del.

Nu i juni månad är jag full upptagen med mina studier fram till 12/6 då jag ska lämna in en hemtenta som jag inte kunde lämna in då den olägligt nog skulle ha lämnats in när jag satt där med Knuts bortgång, migrän och magsjuka. Nåväl, den har jag nu några dagar för att skriva då den är något krävande såg jag när jag tittade lite lätt på den.

Från den 14-21/6 kommer jag istället att vara en hel del i Göteborg för att jobba på Volvo Ocean Race Göteborg där jag ska ta hand om olika grupper vid olika datum och då även en grupp italienare som jag ska ta hand om i 2 dagar. Hur kul som helst och ser verkligen fram emot att se till att de deltagare jag är ansvarig för får en bra service och ett trevligt minne från detta event.

I mitten-slutet på butiken kommer butiken att vara öppen 2-3 dagar i veckan för att i juli har jag fått nu möjligheten att åka på två underbara utlandsresor med bland annat min dotter.

6-13 juli åker Nicole och hennes två kompisar Matilda och Kimmie tillsammans med mig och Tania till Marbella där vi har hyrt en underbar lägenhet genom hemsidan www.hyramarbella.se Lägenheten vi har hyrt ligger precis där man vill att den ska ligga, alldeles nära Puerto Romano, med butiker, restauranger, barer och stranden bara några meter ifrån. Förutom detta så är lägenheten i ett trevligt komplex med egen pool så tror att vi kommer att få en härlig tjejresa <3

Vi är sedan hemma i 2 dagar för att den 15/7 åka till Cypern då en väninna och hennes dotter hade bokat 2 veckor på ett fantastiskt hotel där och Nicole ringde mig som en kvittrande fågel från skolan för att fråga om vi inte kunde boka 1 vecka då de är där för självklart förstår jag att som tonåring är det mycket trevligare att få möjligheten att umgås med en kompis samtidigt som att även vi vuxna mammor får kanske njuta av ett glas rosé på någon mysig bar.

Som Nicole brukar säga: Jag är taggad för denna sommar 2018!

Nu ska jag dock inte drömma mig bort bland event i Göteborg och solresor i sällskap med fantastiska människor och leva i nuet där litteratur om domar egna slutsatser kring domstolsbesluten ska skriva och konkretiseras utifrån vad vi har lärt oss.

 

 

2 thoughts on “Planer för denna sommar …

    1. Verkligen, äntligen en skön sommar med mer än 1 veckas ledighet =) Behöver ladda lite batterierna känner jag, är ju trots allt inte 20 längre =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *