Världens bästa Anna fyller år …

Sommardagarna fortsätter och det var ingen dålig dag att fylla år på vilket Nicoles extra mamma sedan ca 10 år tillbaka gjorde idag! GRATTIS ANNA!

Nicole var självklart där för att fira henne med övriga familjer från var sin sida och när jag kom för att hämta henne så satte jag mig också en stund denna underbara varma kväll och njöt av kaffe, macarons och lite annat som hade serverats.

Som vanligt är det hur mysigt som helst att sitta där och prata om hur jobbiga Nicole tycker vi är (med glimten i ögat så klart) och så hamnade vi på att prata om Knuts ålder då vi hade visst delade meningar kring hur gammal han var. Får väl erkänna att ingen av oss hade egentligen rätt då han var något mellan det Anna och jag trodde. Dåligt av mig att inte ha bättre koll på min hunds ålder men måste nog erkänna att jag trodde att han var ett år äldre än vad han egentligen var.

Nicoles farmor är nog den som kunde kolla svaret då hon för dagbok och då hon passade Nicole den kvällen när jag kom hem med honom runt 23 på kvällen efter att ha hämtat honom i Luleå. Knuts uppfödare gav oss dock svaret via massenger då vi alla var nyfikna på det egentligen svaret.

Oavsett blev han en av kvällens samtalsämne vilket jag tror att han uppskattar med ett litet leende när han tittade ner på oss sittandes på verandan denna kväll.

När Nicoles bror Albin och kusinen Gottfrid tog på sig sina coola pilotglasögon var jag bara tvungen att ta fram kameran för hur coola är dessa killar?

Patrik, Annas bror, ville självklart vara med bland de coola grabbarna vilket han självklart är. Patrik, om du läser detta vill jag veta var du var den kvällen på Kreta =)

Härliga familjer som faktiskt är lite mina med =) och så grattis till världens bästa extra mamma som behandlar Nicole som sin egen och så hennes familj. Det är jag så otroligt tacksam för <3

Med dessa solisar kommer du Anna att göra succé på konserten du ska på =)

Nu är Nicole och jag hemma hos oss och det blir en skön och lugn kväll för att snart gå och lägga oss …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *