”Pinsamma” föräldrar …

Härom eftermiddagen satt jag med en manlig vän och pratade om dejter och speciellt lite om de ungdomskärlekar man minns ofta lite extra då de var speciella iom. den/de första.

Som mamma till en tonårsdotter så vet jag att hon redan nu är lite små orolig för mina kommentarer den dagen hon träffar någon som kanske kommer hem. Grejen är den att jag tycker själv att jag är lite små rolig men är även medveten att i hennes ålder vill man inte ha en mamma som skämtar då varje kommentar blir nog helt galet fel.

Killen jag pratade med berättade när han tog hem sin första tjej hemma och hans mamma frågade om de ville ha ”saft och bullar”. Hahaha! Ja, som du kanske förstår ville han bara spola tillbaka den kommentaren för han ville vara killig och stor och inte få frågan om saft och bullar som han själv och kanske även tjejen förknippar med barn. Log och minns själv flera olika händelser som när några killar från rivieran skulle komma och hämta upp mig och min kompis Isabella då vi var hos hennes pappa och han kom ut för att se vilka vi åkte med och sa att ”ni får vara försiktiga grabbar för det är första gången dessa två tjejer får åka bil med några killar”.

Mamma Mia! Isabella och jag som ville vara lite världsvana, den känslan försvann väldigt snabbt kan jag lova.

1987 i Cesenatico på Adriatiska kusten … Så många härliga minnen med fantastiska killar som fick oss dagligen att skratta så att tårarna rann …

En av de dejtade jag ett tag och när han var hemma hos mig så kom helt plötsligt mamma in med orden ”har alltid sagt att min dotter är ekonomisk, nu sparar hon även på belysningen när hon vill ha det mörkt” Den intima stunden på tu man hand var bortblåst men vi skrattade gott för ja, ekonomisk var jag nog bara vid det tillfället =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *