Cinq Mondes Spaprodukter på Ciluette …

Häromdagen fick jag i present en massage med de lyxiga ekologiska franska produkterna från Cinq Mondes (som finns bland annat i de finare spa anläggningar i Monaco, Seychellerna , Lausanne mm.) och en ansiktsbehandling. Med svullna ögon över allt gråtande över Knut kom jag till Ciluette Spa här i Borås och kände redan på vägen dit att det var trots allt rätt dag för att bli ompysslad.

Cinq Mondes  djuprengörande kroppstvål är lite av en signum bland spaprodukterna hos detta franska exklusiva märke då den skapar magi i att återfukta, ge lyster och näring till huden samtidigt som den tvättar bort det som ska tvättas bort. Till hjälp använder man en speciell handske från samma märke. Vill du testa denna så ska jag imorgon söndag ha en tävling på Instagram så håll utkik @michelacastellari.

Jag älskar kroppsoljor och självklart ska jag alltid använda de men viktigt innan jag smörjer in mig att huden är så ren som möjlig så min nya rutin är denna svarta tvål med tillhörande handske. Jag älskar riktiga spaprodukter med sina fantastiska dofter …

Denna tuben ska visst göra undervärk mot cellulit, kan en kräm verkligen hjälpa? Ska nog testa ifall att …

Vit morgonrock, det är verkligen spa känsla bakom sådana detaljer för att inte tala om levande ljus och behaglig musik.

Färsk frukt och vatten för att njuta en stund i relaxen mellan behandlingarna.

Det var ett tag sedan jag var på spa och skulle definitivt kunna göra detta till en vana… Jag var så trött efter allt att jag vaknade till under behandlingarna av min egen andning =) Hur skönt som helst när någon masserar en, pysslar om en med goda produkter samtidigt som man ligger skönt mjukt invirat.

Total avkoppling helt enkelt…

En riktig skön stund mitt i allt och nu har jag även hemma både handsken och den magiska kroppstvålen i burkformat från Cinq Mondes <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *