Kungligt bröllop …

Jag kan knappast benämna mig för någon royalist och är totalt ointresserad av Sveriges kungligheter, prinsar och prinsessor men idag när Prins Harry skulle gifta sig med Meghan Markle (har självklart sedan tidigare tittat på serien ”Suits” där hon medverkade) så kunde jag inte annat än att nyfiket titta på bröllopet som sändes live över stora delar av världen.

Har du tittat? Vad tyckte du om allt det du fick se från detta fantastiska bröllop som är en av dagens mest följda ”händelser”?

Alltid intressant när även ett stort kungligt bröllop kan göras lite personligt och det kan man nog säga att detta blev. Allt från att Meghan gick in i kyrkan själv innan Prins Charles ledde fram henne till altaret där Prins Harry väntade lite nervöst.

Deras blickar … jag smälte och hoppas hoppas att de verkligen får leva lyckliga i alla sina dagar

Den enkla och klassiska bröllopsklänningen är skapad den engelska designern Clare Waight Keller för franska modehuset Givenchy.

Den amerikanske pastorn Michael Curry höll ett för sammanhanget högljutt tal med stort inlevelse, ett sådant som kanske är mer vanlig i hans församling än på ett engelsk kungligt bröllop så var det många som lyssnade. ”There is power in love” var hans återkommande ord ”do not underestimate it” ”Anyone who has ever fallen in love knows what i mean”

När kören sjöng ”Stand by me” tror jag nog att det var många som bara njöt för just de tre orden är en kärlekshyllning och det man ska självklart känna för den personen man är kär i.

Alltid lite roligt att titta på vad gästerna har på sig så här har ni den underbare James Corden med sin fru Julia Carey.

Paret Clooney

Oprah Winfrey

När ceremonin var avslutad så bytte Meghan till en helt fantastisk klänning från Stella Mc Cartney, hur vacker som helst …

Och medan romantiken och kärlekshyllningarna fortsatte där åkte jag och hämtade min lilla som jobbar även hela denna helg.

 

 

 

2 thoughts on “Kungligt bröllop …

  1. Gud! När han fick se henne i kyrkan och bet sig i läppen – S Å jäkla sexig! Jag vill också gifta mig med en prins!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *