Det är med bin …

När jag ikväll hörde att Nicole och kompisen pratade om p-piller så tänkte jag att det var nog dags för att komma med en öppning ifall hon känner för att prata om sådant som man borde prata med sin tonåring.

Ställde mig i pyjamas vid dörren till hennes sovrum lite trött då jag sover åter dåligt och hade därför tagit en insomningstablett och så sa jag ”Nicole hörde att ni tidigare pratade om p-piller så kanske du vill att vi ska prata lite om bin och honung en kväll om inte redan nu?

Hon tittade på mig och så skrattade hon ”Men mamma, det heter ju blommor och bin och då du inte ens vet vad det heter så behöver vi nog inte tala om det”.

Hahaha! Bin och honung =))) Så kan det nämligen bli när man inte är född i landet och har inte riktigt alltid koll på de där uttrycken som gäller här.

Gick tillbaka till mitt sovrum med ett leende på läpparna för min nya personliga uttryck som kanske beror på att jag tycker likt Nalle Pooh, att honung är väldigt mumsigt …

Godnatt <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *