Det där tecken jag bad om …

Imorse skjutsade jag Nicole till sitt jobb kl 9 (så imponerad av henne <3) för att direkt åka till Västersjön där mina morföräldrar hade sin stuga en gång i tiden och dit jag har börjat ibland åka bara av den enkla anledningen att det är terapi för själen att ta en promenad där jag en gång sprang som barn under våra besök i Sverige. Att åka dit är något jag verkligen är i behov av just dessa dagar som är och har varit extra jobbiga för min del.

När jag parkerade bilen sa jag till de där högre makterna som har olika namn beroende på vad man tror på att ”snälla låt mig se ett rådjur eller älg under min korta promenad för då kommer jag att ta det som ett tecken på att allt kommer att ordna sig”

Jag såg dock dessa med sina små vilket var hur gulligt som helst.

Deras bebisar ser ni bäst på min insta story @michelacastellari

Satt där en stund och försökte bara tänka på att ta en dag i taget. Missförstå mig inte, detta handlar inte om butiken, den är jag bara överlycklig att ha påbörjat utförsäljningen av och att få ett avslut ifrån men det finns så mycket annat som just nu påverkar mig förutom saknaden av min lille Knut. Vissa saker är dock privata och därför inget jag bloggar om men känslan är dessvärre högst påtaglig.

Ännu en vacker sommardag…

När jag sedan skulle återgå till bilen som jag hade parkerat en bit ifrån vid Ellagården, för att få mig en promenad såg jag precis det där tecken som jag så gärna eftersökte. Den stod där med huvudet mot skogen och den vita rumpan mot gatan innan den hoppade in i skogen.

Ser ni den vita rumpan till höger? Hon tittade på mig och jag vill tro att det var Knut som såg till att jag skulle få se den för att få lite hopp om att ”allt kommer faktiskt att ordna sig”

Ibland kan man helt enkelt känna sig upprymd och lycklig av bara synen av ett vackert djur.

Har nu försökt ta tag i lite saker för att föryngra mina tankar och har nu bokat några möten framöver så att jag får fokusera  på lite annat än det som annars äter upp mig ( 5 kg får den dock äta upp =)

En sak till: till er som skriver på whats up, sms, privat insta, kik mm. så är min mobil trasig och lever sitt eget liv. Vill ni ha ett svar är det nog lättast på messanger då jag ibland har trots allt datorn framför mig … Mobilen kommer att lagas förhoppningsvis på onsdag …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *