Nicoles ord till Knut …

Kom hem för bara en stund sedan men innan jag somnar tänkte jag bara dela med mig om Nicoles ord till Knut som hon har skrivit på sin Facebook sida med denna bild till.

Igår gick min älskade Knut bort. Allt är så himla tomt utan dig hemma. Jag kan inte sova på natten för att jag inte hör dig snarka. Tack min fina älskade hund för att du har gett mig den mest fantastiska uppväxt jag någonsin kunnat få. Alltid finns du i mina tankar och i mitt hjärta. Vi ses i himlen någon dag. Älskar dig Knutte, saknad är du av många

 

4 thoughts on “Nicoles ord till Knut …

  1. Man får tårar i ögonen och det här är riktig kärlek på riktigt … barn och djur … men tyvärr lever vi längre än de flesta djur om vi nu inte gillar papegojor och sköldpaddor vill säga men det här var ju Knut och kan bara tänka mig saknaden … kram till er båda … tur att Molly finns .. ha en härlig dag Michela

    Kram George

    1. Ja, sköldpaddorna lever något längre än oss =) De har verkligen vuxit ihop tillsammans Knut och Nicole så tyckte att det var gulligt av henne att skriva några ord även om han vet de oavsett =) Vår lilla Molly ska allt leva tills jag blir åtminstone 60 vilket är skrämmande i sig =)

  2. Jättefint skrivet av Nicole ❤️? jag får tårar i ögonen. Ett djur är ju oxå en familjemedlem . ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *